Terug naar overzicht

Totus blijft feesten

Kopje koffie

Iedere donderdag is er ’s middags en ’s avonds van alles te doen in de soos van Totus onder het Avansgebouw in Tilburg. Het doel is voornamelijk nieuwe leden werven. Tot nu toe hebben 55 eerstejaars zich aangemeld bij Totus, maar Jeanne Piters, PR-commissaris van Totus, hoopt dat het er nog meer worden. ‘Daarom gaan we de komende week in de klaslokalen langs met een kopje koffie.’

‘De soos is ook iedere dag open tussen 10.00 en 18.00 uur. Iedereen kan dan binnenlopen’, vertelt Piters. Donderdag wordt afgetrapt met de Totuslympics. Dat klinkt alsof alleen superfanatieke sporters welkom zijn, maar niets is minder waar. In de soos van Totus onder Avans in Tilburg worden namelijk spelletjes op de Wii-spelcomputer gespeeld. ’s Avonds is er een Flügelparty. 

Zingen en drinken

Maandag 6 september doet Totus mee met de Tilburg University Cantus, een evenement dat het best is samen te vatten als drinken tijdens het liedjes zingen. De vereniging heeft zeventig kaarten besteld. Het merendeel van de kaarten is al gereserveerd voor huidige leden, maar ook eerstejaars kunnen zich nog snel opgeven. Piters: ‘We hebben wat kaarten achtergehouden voor nieuwe leden, maar het aantal kaarten is beperkt.’

De donderdag daarna, op 9 september, is er ’s middags een tapcursus. ’s Avonds kun je tijdens de Trafficparty zien welk Totuslid nog vrijgezel is. Is iemand groen dan is hij single, oranje betekent dat hij slechts aan het scharrelen is en rood is bezet. De week wordt afgesloten op 16 september. ’s Middags is er een panna cup, een spel waarbij je de bal door de benen van je tegenstander moet spelen. ’s Avonds is er een tropische verrassing. [ID]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?