Terug naar overzicht

Acht Avansstudenten in HOT 100

De acht alumni van Avans die in de HOT 100 staan zijn: Rob Hebing en Merlijn van Eijk van de Akademie voor Kunst en Vormgeving|St. Joost. En Rob de Vormer, Edwin Verstraten, Rian van den Hurk, Martijn van der Wielen, Alvin Zwets en Anouk Schepers van Communication and Multimedia Design in Breda.

Interactieve straatverlichting

Met 93 andere net-afgestudeerde studenten zijn ze uitgenodigd om deze week in Amsterdam te werken aan zeven praktijkcases. Zo zoekt NRC Handelsblad nieuwe mogelijkheden voor krantenillustraties in digitale context. Philips Design en de Gemeente Eindhoven zijn op zoek naar scenario’s voor interactieve straatverlichting.

Alle HOT100 studenten zijn te vinden in een speciaal boekje. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?