Terug naar overzicht

Afstudeerfilm wint prijs op Film By The Sea

In de DELTA Shorts-competitie won actrice Laura Branderhorst, die de hoofdrol speelt in de film van Van den Dobbelsteen, de prijs voor beste actrice. De DELTA Shorts is een speciale competitie voor jonge filmmakers en aanstormend talent.

 

Gebroken hart

De film On Air duurt 9 minuten en gaat over een meisje met een gebroken hart op haar zolderkamer. De film is het afstudeerproject van Hilde van den Dobbelsteen, die het scenario schreef en de regie deed.

 

De jury bestond uit niemand minder dan Hugo Metsers, Monic Hendrickx, Pieter Verhoeff, Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Thomas Acda. Deze beroemdheden in de Nederlandse filmwereld prezen Branderhorst als ‘fris talent’ en spraken een bijzondere waardering uit voor de film omdat ‘je niet eens hoeft te weten of het echt is’.

 

Film by the Sea in Vlissingen duurt nog tot en met zondag. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?