Terug naar overzicht

Avans treurt niet om sluiting Drie Gezusters

 

De Bossche Social Work student Silvia de Mol noemt de Bossche vestiging in Punt01 een kroeg die je beter kunt mijden. ‘Wat er rondloopt is niet veel ouder dan zestien. Ik vind het maar een blije bedoening.’ Volgens haar is het de enige Bossche kroeg waar ze entree vragen. ‘Als je eenmaal binnen bent, staan er tien man.  Nee, dank je.’

Tilburg wel populair

Anders lijkt dat te liggen voor de Drie Gezusters in Tilburg, die locatie kwam als meest populaire uit de bus bij een kroegenverkiezing van Punt in 2007. Gevolgd door Brandpunt en Bolle. Overigens stond de Drie Gezusters in Den Bosch bij dezelfde verkiezing onder Bossche Avansstudenten op een derde plaats.

Onveilig

De Bredase vestiging is ‘onveilig’ zo zegt de Bredase student Commerciële Economie Lusiana Jansen in Punt01. ‘Ik heb een keer de nooduitgang geprobeerd, maar die zat dicht. De indeling van het gebouw is raar. Er zijn allerlei trappen en lagen, maar je mag alleen via bepaalde routes omhoog of omlaag. Ik vraag me altijd af: hoe kom je daar weg als er iets mis is?’ Volgens Lusiana kun je beter naar de cafés Dinges, Dikke of Miller Time. ’De drankprijzen in de Drie Gezusters zijn hoog en je hoort alle muziek door elkaar.’ [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?