Terug naar overzicht

Den Bosch decor jongerenkunst

Onder het thema Street Edition zijn jongeren in de leeftijd van 14 tot en met 26 jaar uitgewaaierd over de stad om hun straatkunst te presenteren. Zo vindt in Theater aan de Parade de première plaats van de  theatervoorstelling Mist. Een aangrijpende voorstelling waarin het waargebeurde verhaal wordt verteld over een tiener die onbedoeld in een gevangenis belandt.

Te slopen volkswijk

Solos is ook het decor voor de vuurdoop van Klein Palermo, een filmdocumentaire over de laatste bewoners van de te slopen volkswijk Eikendonk. Grote kans verder dat je gedurende week Commercial Break-down tegen het lijf loopt. De dansgroep crost met een busje door de Bossche straten en verzorgt kris kras door de stad spontane optredens.

Het is slechts een greep uit de vele projecten en optredens tijdens Solos. Voor het complete programma kun je terecht op www.solos.nu. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?