Terug naar overzicht

Juridische Hogeschool eerste bij Ten Miles

Het team, bestaande uit de docenten Hans de Brouwer, John Lousberg, Eric Nicolai, Mark Lemmens en student Laurens van Bokhoven, noteerde een tijd van 2:09:47. Dat zijn de tijden van de drie snelste renners bij elkaar opgeteld. De topnotering dankte het team vooral aan Laurens van Bokhoven die met 36:34 de snelste tijd klokte van alle lopers in de Businessrun.

Afzien

 

De JHS vaardigde behalve het viertal mannen ook een vrouwenteam af. Zij liepen zelfs een afstand van tien mijl, oftewel zestien kilometer. Een hoge notering zat er niet in voor de dames. Maar ondanks het afzien, haalden alle loopsters binnen de tijdslimiet de eindstreep.

 

Uitslagen van andere lopers en teams vind je op www.tilburgtenmiles.nl [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?