Terug naar overzicht

Medezeggenschap op AKV|St. Joost populair

De student-kandidaten zijn: Sam van Gils, Tatjana Berle, Nora Verbraak, Steph Byrne, Annelinde Kirchgaesser, Lisa Bensel, Rafaela Neff, Gijs Velsink, Nico Thone, Arwen Luijten, Kelly van Krieken en Janna Maria Banning.

Uitgebalanceerde mix

‘De kandidaten komen zowel uit Breda als Den Bosch, ongeveer fifty-fifty’, vertelt werkplaatsmeester Alf Kurstjens, voorzitter van de academieraad. ‘Verder zijn de meeste studierichtingen wel vertegenwoordigd. Kortom, een uitgebalanceerde mix, daar ben ik erg blij mee.’

Er valt dit keer dus echt iets te kiezen op de kunstacademie! Wie wil jij dat straks jouw belangen als student behartigt? Stem! De verkiezingen zijn volgende week maandag, dinsdag en woensdag. Stemgerechtigden krijgen per e-mail een bericht, zodat zij makkelijk en snel digitaal kunnen stemmen. Er zijn zes plaatsen beschikbaar. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?