Terug naar overzicht

Scooters overspoelen Den Bosch

Dat er veel fietsen en auto’s in de parkeerkelder staan onder Avans in Den Bosch is niets nieuws. Maar de hoek waar de scooters staan blijkt dit studiejaar plotseling veel te klein. Afgelopen donderdag stonden er zoveel scooters op een rij, dat zelfs de weg voor de auto’s geblokkeerd was.  

Ruimte gemaakt

De conciërges hebben meteen actie ondernemen en sinds vrijdag hangt de kelder vol met A4-tjes met de tekst ‘verboden te parkeren voor scooters’. Met pijlen staat vervolgens aangegeven waar de gemotoriseerde tweewielers wél dienen te staan. Naast de ingang in de kelder is nu ruimte gemaakt voor de scooters.

‘Ik kan me van eerdere jaren niet herinneren dat het zó druk was met scooters’, zegt de verbaasde conciërge Gabriel Bras. Daar komt ook nog bij dat de kelder nog niet helemaal kan worden benut voor parkeerplaatsen vanwege de verbouwingen. [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?