Terug naar overzicht

Website LIC weer bereikbaar

Aanval

De openingstijden van Xplora, de catalogus en het reserveren van een werkplek. Studenten en medewerkers moesten tot deze week naar de informatie gissen, omdat de website van het LIC slachtoffer was geworden van een zogenoemde malware attack.

 
Het LIC besloot de website uit veiligheidsoverwegingen uit de lucht te halen. Wie lic.avans.nl intypte kwam op de website
van Avans terecht.  


Aanpassingen

‘De nieuwe website is nu gelukkig online. De komende tijd gaan we nog wat kleine dingetjes aanpassen, vertelt Eric van Oevelen van het LIC, ‘er moeten nog meer foto’s op de website komen en in de testomgeving gaan we de helft van de pagina’s in het Engels maken.’  


De nieuwe website is zo eenvoudig mogelijk opgezet zodat deze in de toekomst niet weer slachtoffer wordt van een attack. [ID] 

 
Lees ook het eerder verschenen artikel:

Website LIC aangevallen 31-08-2010

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?