Terug naar overzicht

Acht studentkandidaten medezeggenschap

Eerlijk verdeeld 

Het aantal kandidaten is eerlijk verdeeld tussen Den Bosch en Breda, er zijn geen studenten bij van Avans Tilburg. Opvallend is dat van de acht kandidaten er zes aan economische opleidingen studeren. Twee studenten komen van de Pabo. Er zijn vier plaatsen beschikbaar. Dit zijn alle kandidaten op een rijtje:

1) Anne Vermijs, Pabo Breda
2) Lara van Alphen, Pabo Breda
3) Marlin van Hal, Bedrijfseconomie Den Bosch
4) Michel Spekkers, Bestuurskunde Den Bosch
5) Nancy Beerens, Personeel en Arbeid Den Bosch
6) Pedro van Lieren, Commerciele Economie Breda

7) Raynor Koevoets, Management Economie en Recht Breda
8) Timothy Zijlstra, Accountancy Breda 

Campagne voeren

De verkiezing vindt plaats op dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 oktober. Tot die tijd mogen de kandidaten campagne gaan voeren om zo veel mogelijk bekendheid te generen bij de Avansstudenten. Iedere Avansstudent kan één stem uitbrengen op de bovenstaande kandidaten. 

De studenten moeten ten minste vijftien stemmen ophalen om in aanmerking te komen voor de AMR. De vier kandidaten met de meeste stemmen komen direct in de raad. De overige kandidaten, met tenminste vijftien stemmen, komen op een reservelijst. 

Stemmen

Studenten kunnen op 19 oktober vanaf 9:00 uur t/m 21 oktober 2010 17:00 uur stemmen via: https://web.aib.avans.nl/gmr/. De opkomst is hier te volgen. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?