Terug naar overzicht

Disconto, voor alle studenten van AAFM

Voorzitter is Maikel Meyer, derdejaars Bedrijfseconomie. ‘De vier studieverenigingen van AAFM: Midas, Oase, Merlijn en Paladijn, zijn helaas maar wisselend actief’, vertelt Maikel. ‘Vooral die laatste twee zijn op dit moment op sterven na dood. AAFM Disconto, dat is de officiële naam, is vorig jaar opgezet om in ieder geval een basis te vormen voor de studenten van AAFM.’

Vier feesten per jaar

‘Onze belangrijkste bezigheid tot nu toe is het organiseren van feesten voor alle AAFM-studenten’, vertelt Maikel. ‘We streven naar vier feesten per jaar. De feesten zijn altijd in café Walkabout, aan de Havermarkt in Breda.’

Op woensdag 17 november is het eerstvolgende feest van AAFM Disconto. Het thema is Beerfest, geïnspireerd op de bierfeesten in Duitsland. Een pul bier kost de hele avond 3,20 euro. Maar als het aan Maikel ligt, blijft het niet bij feestjes organiseren. ‘Misschien dat Disconto volgend jaar ook de introductie voor AAFM gaat verzorgen, maar dat is nog toekomstmuziek.’

Uren schrijven voor SLB
 

AAFM Disconto heeft hard versterking nodig! Heb jij zin om te helpen met het organiseren van feesten en in de toekomst eventueel nog andere evenementen? Mail naar mgfc.meyer@student.avans.nl. Maikel: ‘We zoeken bij voorkeur eerste- en tweedejaarsstudenten. Het kost niks en je hoeft geen lid te zijn van een studievereniging. Bovendien kun je uren schrijven voor SLB.’ [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?