Terug naar overzicht

Economiestudent dingt mee naar fotoprijs

Hoofdprijs 500 euro

Smulders’ werk behoort tot de tien geselecteerde foto’s die kans maken op de hoofdprijs van 500 euro. Een jury beoordeelt de werken eind deze maand. De tien mogen in ieder geval hun werk tonen op de Nationale Conferentie over Europese Onderwijsprogramma’s ‘Internationalisering voor Iedereen’ op 2 november in Rotterdam. Op die dag wordt ook de prijs van de fotocompetitie uitgereikt.  

Aniek Smulders verdedigt de eer van Avans. De andere kanshebbers zijn Donna Dieperink, Iris van Duren en Ilse Romeijn (Universiteit van Amsterdam), Willeke Linneman (Hanzehogeschool Groningen), Ton Beentjes en Cigdem Ozcelik (Hogeschool InHolland), Irene van Ark, Jaira Azaria en Dagmar Egelkraut (Universiteit Utrecht). [EvG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?