Terug naar overzicht

Lector Jeugd en Veiligheid is gestopt

Rovers is vier jaar lector geweest bij Avans en geldt als een van de aanjagers van het Expertisecentrum Veiligheid. Hij heeft daarnaast ook altijd zijn eigen onderzoeksbureau gehad en vond het moeilijk zich te motiveren voor nog een periode van vier jaar bij Avans.

Buitenwereld

‘Het is jammer dat Ben vertrokken is’, reageert Frans van Kalmthout, lid van het College van Bestuur van Avans. ‘Onze lectoren werken niet voltijd bij Avans. We willen dat ze betrokken blijven bij de praktijk. Het gevaar is dan dat de buitenwereld weer aan ze gaat trekken. ‘

Eerder dit studiejaar besloten Bert Hintzen en Christoph Ravesloot,  twee lectoren van het Expertisecentrum Duurzame Innovatie,  te stoppen met hun werk voor Avans omdat ze dit niet goed konden combineren met andere werkzaamheden. [AR]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Twee ‘duurzame’ lectoren weg bij Avans 21-09-2010

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?