Terug naar overzicht

Nieuwe kantine Avans Den Bosch

Natuurstenen keukenbladen, een blinkende vloer, een speciaal soepeiland, een extra kassa en een wokparadijs. Dat zijn grofweg de aanwinsten van de kersverse Sodexo-kantine in Den Bosch. Om daar iedereen mee te verbluffen, konden studenten en medewerkers gisteren tijdens de lunch een gratis wokmaaltijd ophalen.

Sodexo-kok Rien van der Krabben neemt het dagelijkse wokken op zich: ‘We bereiden iedere dag een andere maaltijd. Dat kunnen pastagerechten zijn of iets Indisch en we kunnen overal een vegetarisch variant van maken.’ Versbereiding staat volgens Van der Krabben sowieso hoog in het vaandel: ‘Ook de broodjes worden voortaan gedurende de dag gebakken en belegd. Vroeger werd er vooral ’s morgens een voorraad broodjes gesmeerd.’

Vertraging

De verbouwing van het restaurant ging niet zonder slag of stoot. Eigenlijk had de nieuwe kantine al vlak na de zomervakantie gereed moeten zijn. Maar uiteindelijk werd er pas later begonnen met de renovatie en zorgde de aanleg van de vloer voor enkele weken vertraging. Studenten en medewerkers werden daardoor na de zomer opgezadeld met een noodrestaurant in het voormalige Grand Café. [CT]

Zie ook de eerder verschenen artikelen:

Noodrestaurant voor Avans Den Bosch 25-8-2010

Bossche kantine hele zomer dicht 16-7-2010

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?