Terug naar overzicht

‘Stem op mij, maak kans op een iPod’

Wat studeer je en hoeveelste jaars ben je?

‘Ik studeer Accountancy in Den Bosch en zit in mijn propedeusejaar.’

Waarom wil je lid worden van de Avans Hogeschool Medezeggenschapsraad?

‘Het lijkt me ontzettend leuk om mee te praten over verschillende die zich afspelen in Avans. Als je een klacht hebt meld je dat ergens, maar als lid van de AMR krijg je het gevoel dat je ook echt ergens wat aan kunt doen.’

Heb je ervaring met medezeggenschap, zo ja welke?

‘Helaas heb ik zelf nog geen ervaring met een medezeggenschap.’

Wat zou jij als studentlid willen aanpakken binnen Avans, wat moet er anders?

‘Er zijn nog geen punten waarvan ik zeg “Dit moet veranderen”.  Een fijne leeromgeving, daar gaat het om.’

Waarom moeten studenten op jou stemmen?

‘Waarom studenten op mij moeten stemmen? Ik ben niet bang voor discussies en zet graag ergens mijn tanden in. Als er een punt is waar 23 mensen voor stemmen durf ik nee te stemmen. Het lijkt me gewoon leuk en interessant en hoop dat mensen mij dit gunnen. Er zit ook een beloning aan vast als je op mij stemt. Als mensen 19,20 of 21 oktober op mij stemmen en een printscreen naar mij toe sturen dat ze hebben gestemd (t.zijlstra1@student.avans.nl). Maken zij namelijk kans op een splinternieuwe iPod, als ik in de raad kom. De winnaar wordt bekend gemaakt op dezelfde dag als de bekendmaking van de nieuwe leden.'

Studenten kunnen op 19 oktober vanaf 9:00 uur t/m 21 oktober 2010 17:00 uur stemmen via deze site. De opkomst is hier te volgen. [AR]

Zie ook de eerder verschenen artikelen:

Michel Spekkers, Bestuurskunde: ‘Studenten niet de dupe van bezuinigingen’ 15-10-2010

Raynor Koevoets, Management, Economie en Recht: Niet van het kastje naar de muur sturen 14-10-2010

Anne Vermijs, Pabo: 'Studenten willen graag duidelijkheid' 13-10-2010

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?