Terug naar overzicht

Verbeterpunten op de beste hogeschool

Wat studeer je en hoeveelstejaars ben je?

‘Ik studeer Commerciële Economie in Breda en ik ben tweedejaars.’

Waarom wil je lid worden van de Avans Hogeschool Medezeggenschapsraad?

‘Avans is de beste hogeschool van Nederland. Toch zijn er punten die verbeterd kunnen en moeten worden. Daar wil ik me graag voor inzetten. Zodat iedere student het maximale rendement uit de school kan halen, want daar draait het om!’

Heb je ervaring met medezeggenschap, zo ja welke?

‘Echt ervaring met medezeggenschap heb ik nog niet. Wel heb ik een tijdje bij het bestuur van een studievereniging gezeten.’

Wat zou jij als studentlid willen aanpakken binnen Avans, wat moet er anders?

‘Ik wil graag een actieve bijdrage leveren in het tot stand brengen van zaken zoals; vergroting aantal (computer)werkplekken, verbetering van het aantal parkeerplekken, vergroting capaciteit email- server, hertoetsen moeten elke toetsperiode aangeboden kunnen worden. Daarnaast kunnen studenten mij natuurlijk altijd informeren over onderwerpen die voor verbetering vatbaar zijn.’

Waarom moeten studenten op jou stemmen?

‘Wil je dat er echt eens zaken op korte termijn gerealiseerd worden? Stem op mij! en dan ga ik me hard maken voor bovenstaande punten.’ [AR]

Studenten kunnen op 19 oktober vanaf 9:00 uur t/m 21 oktober 2010 17:00 uur stemmen via deze site. De opkomst is hier te volgen. [AR]

Zie ook de eerder verschenen artikelen:

Lara van Alphen, Pabo: Maandelijks contactpunt voor alle studenten 19-10-2010

Nancy Beerens, Personeel en Arbeid: 'De catering kan beter' 19-10-2010

Timothy Zijlstra, Accountancy: 'Stem op mij, maak kans op een iPod' 18-10-2010

Michel Spekkers, Bestuurskunde: ‘Studenten niet de dupe van bezuinigingen’ 15-10-2010

Raynor Koevoets, Management, Economie en Recht: Niet van het kastje naar de muur sturen 14-10-2010

Anne Vermijs, Pabo: 'Studenten willen graag duidelijkheid' 13-10-2010

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?