Terug naar overzicht

Balkenende naar Rotterdam

Internationalisering

De universiteit is trots op het feit dat Balkenende naar Rotterdam komt. ‘We kunnen profiteren van zijn internationale ervaring en contacten bij de verdere internationalisering van het onderzoek en onderwijs van de Erasmus Universiteit Rotterdam’, zegt bestuursvoorzitter Pauline van der Meer Mohr in een  persbericht.

Balkenende promoveerde in 1992 met een proefschrift over overheidsregelgeving en maatschappelijke organisaties. Van 1993 tot 2002 was hij bijzonder hoogleraar christelijk-sociaal denken van economie en maatschappij aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Balkenende studeerde Nederlands recht en economische en sociale geschiedenis.

Balkenendenorm

Het persbericht vermeldt niet of hij met zijn salaris binnen de ‘Balkenendenorm’ blijft. [MdV/HOP]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?