Terug naar overzicht

Beeldinjectie in Electron

De Bredase cultuurwethouder Wilbert Willems opent op vrijdagavond 12 november om 20.00 uur de expositie op feestelijke wijze. DJ Dickie Rosewater kleedt deze openingsavond aan met swingende muziek, die tot in de late uurtjes doorgaat.

Experimenteel

De illustratoren tonen op de expositie hun experimentele kant. De kunstenaars hebben uiteenlopende persoonlijkheden en stijlen, wat de expo een grote diversiteit meegeeft. Op maandag 15 november beginnen de exposanten ter plekke in Electron aan een kruisbestuivingsproject.

De expositie duurt tot en met zondag 21 november. Electron is te vinden aan de Belcrumweg 19 in Breda. De entree is gratis. De kunstwerken zijn iedere dag te bezichtigen van 13.00 tot 17.00 uur. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?