Terug naar overzicht

Cursus over christelijk geloof

De cursus wordt gegeven door leden van de christelijke studentenvereniging Alpha-Breda en is bedoeld ter kennismaking met het geloof. Oorspronkelijk is de cursus in Engeland ontwikkeld, maar in Breda is hij speciaal gericht op studenten. 

Thema

De kick off party is geweest, de eerste cursusavond is op 11 november. Elke avond begint met een gezamenlijke maaltijd, daarna komt een thema aan bod en kunnen deelnemers daarop reageren en er vragen over stellen. Thema’s zijn onder andere ‘Bidden; Waarom en hoe?’ en ‘Hoe zit het met het kwaad en geneest God vandaag nog steeds?’.

De cursus duurt zeven donderdagavonden en is gratis en vrijblijvend, de maaltijd kost drie euro. [SW]

Meer informatie en aanmelden op www.alphabreda.nl/studentalpha.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?