Terug naar overzicht

Elke maand borrelen met Cesar

De eerste borrel is dus op donderdag 2 december. De borrel is elke keer in het Grand Café van de locatie Hogeschoollaan in Breda, om 15.00 uur. Cesarleden, AMBM-studenten en -docenten kunnen tijdens deze maandelijkse bijeenkomst gezellig en informeel met elkaar borrelen.

Nieuw bestuur

Het nieuwe initiatief komt van een (deels) nieuw bestuur van de vereniging. Dat heeft grootse plannen met Cesar , dat een tijdje wat minder actief is geweest. Voor de leden zijn er binnenkort weer bijzondere ledenactiviteiten, onder andere een bierproeverij in Breda.

‘Daarnaast is er een nieuwe ledenpas in de maak, waarmee leden kortingen bij diverse Bredase bedrijven kunnen krijgen’, laat voorzitter Leandra Zwemer weten. De leden krijgen nu al een Cesarpolo en korting op alle Cesarfeesten. ‘Die voordelen blijven bestaan.’

Kerstgala

De datum van het jaarlijkse kerstgala van Cesar is ook al bekend. Op woensdag 15 december is het feest van 21.00 tot 2.00 uur in café Miller Time in Breda. Kaarten hiervoor zijn vanaf half november verkrijgbaar en kosten 25 euro voor niet-leden, 20 euro voor leden. Hiervoor ben je binnen en krijg je de hele avond bier, fris, wijn en hapjes. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?