Terug naar overzicht

Lokken met gadgets en lekkernijen

Rij na rij probeerden de bedrijven uit het werkveld met hun tafel zoveel mogelijk aandacht te trekken. Met veel kleur, opvallende gadgets en af en toe wat lekkere hapjes werden de studenten gelokt, de ene tafel nog opvallender dan de ander.

Populair

‘De studenten kunnen zich vandaag goed oriënteren op de mogelijkheden die ze hebben’, vertelt ASB-studieadviseur Fieke Stevens. ‘Jeugdzorg blijft erg populair, zoals Tender, die tafels zijn altijd druk. De derdejaarsstudenten staan ook veel áchter de tafels, om hun eigen huidige stagebedrijf te promoten.’

Zoals derdejaarsstudent Culturele en Maatschappelijke Vorming Timo Knieriem. Hij loopt momenteel stage bij de Bredase woningcorporatie Singelveste AlleeWonen. ‘Daar hou ik mij bezig met het organiseren van activiteiten in diverse ouderencentra in Breda, echt in de wijken.’

Projectenbureau Kroon is de naam van de club hierachter, een samenwerking tussen Singelveste, Wonen Breburg en een aantal plaatselijke scholen, waaronder Avans. Timo: ‘Het is heel leuk want je bent bezig met een leuke doelgroep, ouderen, en ik begeleid ook mbo- en vmbo-leerlingen daar. Erg leerzaam.’ [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?