Terug naar overzicht

Pabodirecteur is aansprekende ondernemer

Zichtbaarheid vergroten

Aithra, een netwerkorganisatie voor vrouwen in West-Brabant en de Belgische Kempen, heeft als doel de zichtbaarheid van ambitieuze, ondernemende vrouwen in de regio te vergroten. Bij de award hoort een kunstwerk en een bedrag van 1.500 euro, te besteden aan een nieuw maatpak.

‘Ik vind het geweldig een bijdrage te kunnen leveren aan de Pabo, de ontwikkeling van kinderen, het beroep en imago van leraar basisonderwijs en de maatschappij’, vertelt de academiedirecteur in een interview met BredaVandaag.

Petra Koenders, directeur van de Academie voor ICT & Business in Breda, was genomineerd voor de Belofte Award. Zij greep net naast de prijs. [AR]

Brabant 10 maakte een filmpje van de uitreiking.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?