Terug naar overzicht

Playmates naakt op TU Eindhoven

De drie modellen zullen op een nog geheime locatie van de universiteit poseren. Een van hen is Ancilla Tilia, bekend als ‘sexy onderzoekster’ in de omstreden promotiefilmpjes van de Radboud Universiteit Nijmegen.

Serious Request

Universiteitssecretaris Harry Roumen ging volgens universiteitsblad Cursor snel overstag voor het idee van fotograaf Patrick Kaas, alumnus van de TU/e. Die verwacht dat de cursisten ten minste 250 euro zullen bieden. Ze doen dat via de veilingsite van 3FM Serious Request, dat half december met het Glazen Huis neerstrijkt op de Eindhovense Markt. De opbrengst gaat dit jaar naar de slachtoffers van hiv en aids. [HC/HOP]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Kritiek op seksistisch promofilmpje 09-11-2010

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?