Terug naar overzicht

Studieloopbaanbegeleiding? Waardeloos!

‘Ik zal aantonen dat geen enkele hogeschool er veel van bakt. We hebben daar onderzoek naar gedaan. Studenten zijn ontzettend ontevreden en helemaal terecht’, zegt Meijers. Tijdens zijn lezing zal de lector ingaan op wat er misgaat en hoe het beter kan. ‘Goede studieloopbaanbegeleiding is essentieel om voor je studie intrinsiek gemotiveerd te worden.’

SpotLICht

De lezing van Frans Meijers in het kader van SpotLICht vindt plaats op donderdag 2 december vanaf 14.00 uur in collegezaal HD001 in Breda. Na de lezing van Meijers vertellen Avansstudenten en -docenten over hun ervaringen met studieloopbaanbegeleiding en is er gelegenheid tot discussie. Kijk hier voor meer informatie.

In Punt04, die op 2 december uitkomt, staat een groot interview met de lector. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?