Terug naar overzicht

Voorlezen tegen geweld

Het Avanslectoraat ‘Huiselijk geweld en hulpverlening in de keten’ haakt bij de themaweek aan door deze week in Breda en Den Bosch speciale leestafels in te richten in Xplora. Hierop zijn onder andere boeken, dvd’s en tijdschriften te vinden over thema’s als huiselijk geweld en seksueel geweld.

In gesprek

Lector Sietske Dijkstra en een aantal leden van de kenniskring van het lectoraat zijn morgen (dinsdag 30 november) om 12.00 uur aanwezig in Xplora in Breda, om met geïnteresseerden in gesprek te gaan over geweld. De lector leest dan ook een stuk voor uit een door haar gekozen boek rondom het thema.

De leestafels staan er tot en met vrijdag, in Breda op de begane grond, in Den Bosch in de buurt van de balie. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?