Terug naar overzicht

Hbo-masters van ADT geaccrediteerd

Sinds de start van het nieuwe studiejaar heeft de deeltijdacademie in Breda voor vier opleidingen een accreditatie gekregen. Om precies te zijn voor de bacheloropleidingen Communicatie en Management, Economie en Recht en voor de twee hbo-masters die de ADT in huis heeft: de Master of Marketing en de Master of Strategic Management.

Streng

Het is de eerste keer dat deze twee masters geaccrediteerd zijn. ‘Hbo-masters worden over het algemeen extra streng bekeken, omdat ze een bijzondere categorie vormen tussen de gewone hbo-bachelors en de universitaire wereld in’, aldus Lia Geerts, voor ADT coördinator van de masteropleidingen.

De ADT was er al vroeg bij: de Master of Marketing en de Master of Strategic Management bestaan al sinds 2002 en 2003. Geerts: ‘De opleidingen hebben nu een goede accreditatie binnengehaald, na onder andere een verbeterslag in 2008 en doordat we in de loop der jaren veel bruikbare en leerzame ervaring hebben opgedaan.’ [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?