Terug naar overzicht

Lekkere kerstborrels en feestelijke gala’s

Kerstgala SV Cesar

De opener van de galareeks is deze keer SV Cesar, de studievereniging van de Academie voor Marketing en Business Management in Breda. Op 15 december kunnen studenten voor 25 euro dit feest in café Miller Time meebeleven. Zij betalen 5 euro meer dan de trouwe leden van de vereniging.

Heel de avond kunnen zij zich te buiten gaan aan gratis bier, wijn en frisdrank. De kaarten zijn van woensdag 8 t/m vrijdag 10 december te koop in de hal van het Avansgebouw aan de Hogeschoollaan of te bestellen via bestuur@sv-cesar.nl

Gemaskerd bal bij Animoso

In Den Bosch kun je je lol op bij studentenvereniging Animoso. Daar kun je op 17 december in de raadskelders van de stad een gemaskerd bal bijwonen. Voor slechts 37,50 euro kun je de hele avond onbeperkt eten en drinken, terwijl je geniet van de muziek van een coverband.

Christmas gala bij SU Tipcy

Op 22 december is het feest bij SU Tipcy, de vereniging van de Avans School of International Studies. Voor 10 euro kun je dit feest in de Avenue in Breda betreden en dansen op de muziek van DJ Sjakie & Fritz en Indigo Mind. De dresscode is ‘black tie’.

Op het gala krijg je een gratis welkomstdrankje, gratis snacks én mag je je jas voor niks ophangen. Kaartjes zijn nog tot 15 december te bestellen via sutipcy@gmail.com of op verschillende data in december te koop bij de ingang van Avans Breda.

'Unmask the night' bij  La Divina Commedia

De 23ste van december is er opnieuw een gemaskerd bal. Dit keer bij de Bossche studievereniging van Sociale Studies La Divina Commedia. Tijdens deze avond zijn zowel leden als niet-leden van de vereniging van 21.00 uur tot 01.30 uur welkom in Bar le Duc in Den Bosch. De toegang is voor leden drie euro en voor niet-leden vijf. Aan de deur is de toegansprijs zeven euro. En regel maar vast een date, want als je als koppel je kaartjes aan de deur koopt, krijg je een euro korting!

Gezellig kerstborrelen bij SV Totus

Naast alle gala’s is er 23 december ook nog een heuse kerstborrel voor Avansstudenten om te bezoeken. Studentenvereniging Totus heeft gekozen om een borrel te houden in plaats van een gala, omdat zij deze samen organiseert met Avans. Bovendien heeft Totus altijd al een gala in maart. Daarom vindt zij het nu leuk om deze borrel te organiseren.

Tijdens de borrel zal er ook een ware premiere plaatsvinden. ‘Stout’, de band van de vereniging, zal zich dan voor het eerst presenteren en een optreden verzorgen. Alle studenten en medewerkers van Avans zijn welkom. [JV]

 

 

 

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?