Terug naar overzicht

Miriam van Reijen neemt afscheid

Op donderdag 9 december is de grote dag: dan gaat Van Reijen officieel met pensioen. Het ‘Symposium voor Miriam’ begint om 13.30 uur met de ontvangst van de gasten in de Serre van het Avansgebouw aan de Hogeschoollaan. Collega-docent Tonja Nijenhuis, vanaf het eerste uur een naaste collega, doet het welkomstwoord.

Referaat

Vanaf 14.15 uur spreekt publicist en auteur Joep Schrijvers een referaat uit met als titel ‘Opdat er beschaving is’, ‘over hoe de passionele mens wordt getemd en verbraafd’. Na afloop geeft Miriam van Reijen een reactie op het referaat. Tot slot spreekt ASB-directeur Ine van Zon nog een laatste woord tot de vertrekkende docent.

Het symposium is in collegezaal HD001. Na afloop is er vanaf een uur of vier een drankje en een hapje in het Grand Café. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?