Terug naar overzicht

Nieuwe Punt is keihard Brabants

Niet alleen Avansstudenten komen aan het woord in Punt04, zo hebben we ook een exclusief interview met New Kid Steffen Haars, een van de New Kids, die alles vertelt over de film, zijn Bossche jeugd en succes in Duitsland. ‘Het is vet dat het buitenland het oppikt, maar uiteindelijk moet het vooral keihard Brabants blijven.’

MTV

De Bredase student Commerciële Economie Eldon Buzink loopt stage bij MTV. ‘Het is één grote speeltuin. In het gebouw, in de kunst die er hangt, in de kleding van de werknemers: overal zie je dat terugkomen. Creativiteit, ambitie en jezelf ontwikkelen zijn de norm. Een MTV-werknemer is nooit tevreden. Die passie voor het vak werkt aanstekelijk.’

Ook lees je in de nieuwe krant de kritiek die lector Pedagogiek Frans Meijers heeft op studieloopbaanbegeleiding in zijn huidige vorm. ‘Studenten zijn ontzettend ontevreden en dat is helemaal terecht. Docenten praten vooral tegen studenten en over hun hoofden heen.’

Illegaal verleden

De Bossche kunststudent Rik Smies vertelt over zijn illegale verleden als graffiti-artiest en we geven tips om de decembermaand door te komen: ‘Neem geen scharrel uit het café mee naar je ouders.’ [AR]

Punt04 ligt vanaf vandaag overal in de bakken en is hier digitaal te lezen.

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?