Terug naar overzicht

Sporten naast NAC-spelers bij BRESS

Voetvolley en fitness

BRESS ontving de heren met open armen. Zowel de medewerkers van het sportcentrum als de bezoekers waren aangenaam verrast. ‘Er ontstond een leuke situatie. Onze bezoekers konden mooi de zaal inkijken en de spelers zien voetvolleyen’, vertelt Sjoerd Gabriël, medewerker van sportcentrum BRESS.

De spelers waren niet alleen in het sportcentrum om te trainen. Ze maakten ook gebruik van de fitnessruimtes. ‘Zo belandde je als gewone bezoeker plotseling naast een bekende NAC-speler!’

Waarom NAC uitgerekend naar het sportcentrum van BRESS kwam, weet Gabriël niet te vertellen. ‘NAC had het over een tip die ze hadden gekregen. Van wie die tip kwam, weten wij niet’. NAC was in elk geval wel tevreden met de fitnessruimte. ‘De club liet weten dat als zij nog vaker een indoor-locatie nodig heeft om te trainen, zij BRESS zeker in gedachten houdt.’ [JV]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?