Terug naar overzicht

Spugende en slaande pubers uit Bredase bus

De stadsbussen naar Zevenbergen, Klundert en Etten-Leur zullen op vrijdagen vanaf 21.45  vanaf het station linea recta naar hun eindbestemming rijden. Zij stoppen niet bij de haltes in het centrum. Hiermee wil Veolia de dronken en zich misdragende jeugd vanuit het centrum omzeilen.

Happy Hour

Veel scholieren gaan op vrijdagmiddag borrelen tijdens het happy hour in de cafés. Rond een uur of tien gaan dan veel jongeren met de bus naar plekken buiten Breda. In de bus misdragen zij zich dan regelmatig.

Misdragende scholieren

De afgelopen weken werden meerdere buschauffeurs door dronken scholieren bespuugd en geslagen. Ook zou de jeugd andere reizigers intimideren. Een woordvoerder van Veolia vertelt op Nosheadlines dat de incidenten nu een jaar spelen. Veolia eist binnen twee weken maatregelen van de gemeente Breda. [JV]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?