Terug naar overzicht

Toch extra bussen naar Avans Breda

Busmaatschappij Veolia kwam er pas laat achter dat Avans nog tot de kerst open is. ‘We hebben met de provincie afspraken gemaakt over de vakantiespreiding’, zegt woordvoerder Piet van den Bosch. ‘Toen hebben we er geen rekening mee gehouden dat Avans tot de kerst open is. De Universiteit van Tilburg bijvoorbeeld is deze week al wel dicht.’

Weekendje weg

Toen bleek dat Avans pas een week later met vakantie zou gaan, moest Veolia gaan ‘passen en meten’. ‘We rijden ook op steden als Utrecht en Rotterdam daar moet je ook rekening mee houden. Bovendien zijn er medewerkers die al een weekendje weg hadden geboekt, die kun je moeilijk aan het werk zetten.’

Van den Bosch verwacht dat een dergelijke situatie volgend jaar niet voorkomt. ‘Inmiddels hebben we goede gesprekken gevoerd met Avans, mede naar aanleiding van de drukte aan het begin van het studiejaar.’

Sneeuw

Of lijn 8 echt helemaal volgens de dienstregeling zal rijden, blijft de vraag. ‘Door die sneeuw is het overal een rotzooi.’ [AR]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Avans en Veolia willen beter communiceren 02-11-2010

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?