Terug naar overzicht

Unieke kunstwinkel in centrum Breda

De zogenaamde ‘Pop-Up Store’ is een idee van het Bredase kunstinitiatief KOP. De winkel biedt een uniek en uiteenlopend aanbod van originele producten van kunstenaars en vormgevers uit Breda en omgeving. Voor hen is dit dé kans om hun werk te presenteren aan een groter publiek.

 

Studio M

Ontwerperscollectief Studio M bedacht en ontwierp de inrichting van de winkel, die met een echte winterse etalage voorbijgangers naar binnen moet lokken. Studio M bestaat uit drie vorig jaar afgestudeerden van de Bredase Akademie voor Kunst en Vormgeving|St. Joost.

Het Centrum voor Beeldcultuur zit aan de Reigerstraat, in het centrum van Breda. De Pop-Up Store is open op woensdag tot en met zondag van 13.00 tot 18.00 uur en tijdens koopavonden. Na 24 december 17.00 uur verdwijnt de winkel weer. [LJ]

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?