Terug naar overzicht

Wat vinden je vrienden echt van je?

Imago

Door de wordle kun je erachter komen hoe je vrienden over jou denken en wat voor imago jij hebt. Het is handig om te weten waar je talenten liggen en waar juist niet. Het kan je bijvoorbeeld helpen om een studie te kiezen. En wie kunnen daar nu beter over oordelen dan je eigen vrienden?

De wordle

Op de site watvindenjevriendenvanje.nl kun je je vrienden uitnodigen. Zij krijgen dan een mail met een link. Via die link kunnen zij anoniem een oordeel over je vellen door te kiezen uit zestig beschrijvende woorden. Vervolgens ontstaat uit de gekozen woorden een wordle.

De wordle is een wallpaper van woorden die jou ,volgens je vrienden, typeren. Daarmee wordt duidelijk hoe mensen echt over jou denken. De vormgeving van je wordle wordt bepaald door het kenmerk dat het meest genoemd wordt bij jou.  Dat kan lollig zijn, maar soms is de waarheid hard.

Je kunt de wordle ook makkelijk op je Hyves of Facebookpage plaatsen. Zo kun je iedereen laten zien wat jouw imago is. [JV]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?