Terug naar overzicht

Ben jij de nieuwe TIKker?

Elk jaar is de TIK-week weer een groot feest. Ook in 2011 hoopt de commissie dit feest weer te kunnen bouwen. Als organisator zul je van maart tot augustus de invulling gaan verzinnen en uiteindelijk uitvoeren. 

Informatieavond

Op 3 februari organiseert de commissie een informatieavond in café Philip in Tilburg. Dan kun je je ook aanmelden als organisator voor dit grote introductiefeest voor onder andere aanstaande Avansstudenten.

Zuipimago

Dit jaar zal de week bovendien anders worden dan andere jaren. Enige tijd geleden werd namelijk bekend dat de TIK-week van het zuipimago dat zij heeft af wil. Onder andere de kroegentocht en het eindfeest in 013 verdwenen daarom uit het programma. Avansstudenten waren hier alles behalve blij mee bleek uit de reacties op dit bericht. Misschien kun jij ze als organisator weer opbeuren. [JV]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

TIK-week wil af van zuipimago 9-12-2010

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?