Terug naar overzicht

Demonstranten gezocht

Al bijna tienduizend studenten hebben zich via Facebook aangemeld voor de demonstratie.  Sommige universiteiten en hogescholen zetten bussen in om studenten en medewerkers te vervoeren die zich uit willen spreken tegen de kabinetsplannen rondom het hoger onderwijs.

Protestbereidheid

Bij Avans is de protestbereidheid minder massaal.  40 procent van de respondenten zegt niet te gaan omdat ze twijfelen aan het nut van demonstreren. 26 procent gaat niet omdat ze vrijdag een tentamen moeten maken.  19 procent van de reageerders wil wel naar Den Haag en 15 procent alleen als ze daarvoor vrij krijgen van Avans.   

De redactie is nog op zoek naar studenten die vrijdag naar Den Haag gaan. Ben jij één van die studenten?  Neem dan even contact op via punt@avans.nl. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?