Terug naar overzicht

Genootschap bezoekt multinational

ISA is een non-profitorganisatie met het hoofdkantoor in Amerika en een Europese vestiging in Eindhoven. ISA zet de standaard voor automatisering met meer dan 30.000 leden wereldwijd: ze helpt professionals bij het oplossen van moeilijke technische problemen. ISA certificeert automatiseringsprofessionals, verstrekt opleiding en onderwijs, publiceert over techniek en organiseert conferenties en beurzen.

EduLab

Het Marketinggenootschap van ADT krijgt vanavond om te beginnen een rondleiding door het EduLab van ISA, met aansluitend een presentatie over het EduLab. Verder zal Pieter van der Klooster, directeur van ISA Europe, een presentatie geven over ISA en marketing.

Het Marketinggenootschap is voortgekomen uit de eerste lichting afgestudeerden van de Master of Marketing van de ADT. Tegenwoordig kunnen ook docenten en alumni van de deeltijdopleiding Commerciële Economie van ADT lid worden. De bedoeling van het genootschap is om marketingprofessionals bij elkaar te brengen. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?