Terug naar overzicht

JHS ziet adjunct Oegema vertrekken

Oegema krijgt de taak ‘om verder te bouwen aan de kwaliteit en toekomst van de Bestuursacademie binnen een financieel gezond perspectief’, aldus een verklaring van het College van Bestuur van Fontys Hogescholen. Saillant detail is overigens dat de Fontys Bestuursacademie tot vorig jaar zetelde in het gebouw dat nu dienst doet als het Tilburgse onderkomen van de JHS.

Vacature

De JHS is een gezamenlijke opleiding van Avans en Fontys. Aangezien adjunct-directeur Caroline Kleine uit Fontys-kringen afkomstig is, wordt de vacature van Elke Oegema in eerste instantie ingevuld vanuit Avans.

Oegema zat sinds juli 2007 in de directie van de JHS. Daarvoor was ze bij de rechtenopleiding werkzaam als onderwijskundig adviseur en coördinator team consultancy. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?