Terug naar overzicht

Wat werkt bij ex-gedetineerden?

De resultaten van haar onderzoek presenteert zij donderdag 27 januari om 14.00 uur in de vorm van een symposium 'What Works bij implementatie' op Avans in Den Bosch. Tijdens de presentatie wordt ingegaan op factoren die bijdragen aan een succesvolle invoering van gedragsinterventies, zoals een budgetteertraining of het leren van arbeidsvaardigheden.

Aanmelden

Wil jij weten wat de aanbevelingen zijn van de docent aan de Academie voor Sociale Studies? Meld je dan aan op deze website. Voor studenten kost deelname 17,50 euro, andere deelnemers betalen 35 euro.

Onderzoeksrapport

Tijdens het symposium wordt het onderzoeksrapport aangeboden aan de opdrachtgevers: Reclassering Nederland, de Stichting Verslavingsreclassering GGZ en het Leger des Heils, afdeling Jeugdzorg en Reclassering. [MG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?