Terug naar overzicht

Avansstudenten grijpen naast 1.500 euro

De cheque van 1.500 euro ging afgelopen donderdag tijdens de Internationale Bouwbeurs in Utrecht naar Christopher Pekel van de Hanzehogeschool Groningen. De twee Bouwkundestudenten van Avans moesten het uiteindelijk doen met de fooi van 150 euro.

Meerdere units

Voor de wedstrijd ontwierpen Martijn en Ato een gebouw dat bestaat uit allerlei units van dezelfde afmeting. Als student beslaat je woning slechts één unit. Krijg je later een gezin en ben je op zoek naar meer ruimte, dan kunnen er meerdere units aan elkaar worden gekoppeld voor een grotere woning. Op die manier hoef je tijdens je leven niet continu te verhuizen. [CT]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Studentenkamer en starterswoning ineen 25-1-2011

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?