Terug naar overzicht

Betaald op reis voor het goede doel

Verslaggeving

De winnende teamleden zullen als ambassadeurs negen maanden langs de goede doelen van de Postcodeloterij trekken. Hiervan doen zij verslag via diverse media zoals een weblog en social media. 

Arjan en Jolijn denken geschikt te zijn voor deze verslaggeving doordat zij dankzij hun studies, psychologie en fysiotherapie, stage en werk ‘kunnen communiceren op verschillende niveaus.’ Zij denken een goed op elkaar ingespeeld team te zijn en beloven te zorgen voor eerlijke verslaggeving.

Stemmen

Om kans te maken op de ambassadeursbaan moet het koppel eerst online stemmen verzamelen. Op de site internationaalambassadeur.nl moeten zij in de top 5 belanden. Arjan en Jolijn stonden al een tijdje op de tiende plaats. Ze hopen met de hulp van Avansstudenten bij de hoogste vijf te kunnen komen.

Win zelf ook

Stemmers helpen niet alleen het koppel verder, maar maken zelf ook kans om iets moois te winnen. Wat dacht je van een reis voor twee personen naar Bali? Je kunt nog tot 6 maart je stem op het team uitbrengen. [JV]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?