Terug naar overzicht

Effectief als azijn voor onkruid

Smoesje

Met een smoesje wordt winnares Ursula naar de Studenten Informatie Balie in Breda gelokt. Netjes op tijd arriveert zij, in de veronderstelling mee te gaan werken aan een onderzoek van studentinfo. Zij is dan ook erg verbaasd, maar aangenaam verrast wanneer zij de Ipad krijgt overhandigd. Het onderzoek vindt niet meer plaats, maar dat vindt de student niet zo erg. ‘Ik vind dit ook heel leuk’, aldus Ursula opgewekt, maar bescheiden.

Studentenenquête

Ursula deed mee aan de studentenenquête op de nieuwe site studentinfo. Hiervoor moest zij vragen beantwoorden, waarvan de antwoorden op de site te vinden waren. Door alle vier de meerkeuzevragen van de enquête op studentinfo goed te beantwoorden en de leukste slagzin over de site te bedenken, won Ursula de Ipad. Zij maakte de slagzin ‘De site van Studentinfo helpt mij vooruit…’ rijmend af met ‘omdat het net zo effectief is voor mijn problemen en vragen als azijn voor onkruid.’ [JV]

 

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?