Terug naar overzicht

Inholland-studenten zijn het ‘spuugzat’

Studenten Lara Petersen en Ida Gall roepen op de Facebook-pagina van Inholland studenten en sympathisanten op om mee te protesteren. ‘We think it is time to fight back and save the image of our school and our future career’, schrijven ze.

Diplomafraude

Berichtgeving in de Volkskrant leidde afgelopen zomer tot onderzoek naar mogelijke diplomafraude bij de opleiding media & entertainment management van de hogeschool. Deze week berichtte de krant dat een schoonmaker tentamens zou hebben gestolen en verspreid onder studenten.

Spuugzat

Bestuursvoorzitter Doekle Terpstra staat achter zijn studenten. ‘Ik ben heel erg blij dat studenten zelf initiatief nemen om iets te organiseren. Het beeld dat in de media wordt gecreëerd is een karikatuur. Ik begrijp dat studenten het gedoe spuugzat zijn. Zij kunnen laten zien dat Inholland gemotiveerde studenten en docenten heeft.’

‘Ik denk dat het heel terecht is dat studenten een oproep doen aan de media om recht te doen aan de werkelijkheid, en aan ons om te besturen. En dat is wat mij betreft niet aan dovemans oren gericht.’ [MdV/HOP]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?