Terug naar overzicht

Nieuwe adjunct bij Academie voor Marketing

De komst van Streep betekent dat de Academie voor Marketing de eerste academie bij Avans is met drie vrouwen in de directie. Naast Streep zijn dat academiedirecteur Inge Wessels en Debby de Kok, de andere adjunct-directeur.

Docent

Streep studeerde bedrijfskundige economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Aansluitend heeft zij diverse commerciële functies vervuld bij twee grote banken, ING en SNS. Daarna, negen jaar geleden, is zij overgestapt naar het onderwijs. In eerste instantie als docent binnen de Academie voor Management en Bestuur daarna als opleidingscoördinator van de opleiding Bedrijfskunde/MER en de afgelopen periode als operational manager bij de Academie voor Marketing. [AR]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?