Terug naar overzicht

Nieuwe website voor CMD

‘De website heeft alles wat een moderne opleidingssite moet hebben’, meldt Jan Peeters, de adjunct-directeur van de opleiding, op de blog. Volgens hem is alle informatie over de opleiding helder te vinden op de site. ‘Daarnaast zorgen we dat er regelmatig nieuw nieuws online komt en laten we ook studenten bloggen.’ 

Vernieuwing

De vernieuwing was volgens Peeters hard nodig. ‘De site die we hadden was ernstig verouderd en moeilijk te onderhouden. Daarbij was deze al een tijdje offline.’ Eerder werd al een poging gedaan het online platform te laten vernieuwen door studenten, maar dat wilde niet echt werken. ‘Dat is het risico als je er een studentenproject van maakt. Studenten hebben nu eenmaal ook bepaalde tijd voor andere zaken van hun studie nodig. Ik neem het ze niet kwalijk’, aldus Peeters.

Goed resultaat

De huidige pagina is het resultaat van twee oud-studenten van de opleiding: Jeroen van Geel en Gert-Jan Verburg. ‘Zij zijn al afgestudeerd en hebben een zelfstandig bedrijf. Toen wij hen de opdracht gaven om een site te maken, wisten we ook zeker dat er een site zou komen. Daarbij wisten we ook dat dit er een van kwaliteit zou zijn’, aldus Jan Peeters. De adjunct-directeur is tevreden over het eindresultaat en hoopt dat studenten de site frequent gaan bezoeken. 'De vooruitzichten zijn in ieder geval goed, de site is sinds de lancering anderhalve dag geleden al door 850 unieke bezoekers bezocht’, aldus Peeters. [JV]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?