Terug naar overzicht

Overlast Den Bosch door sloopwerk

‘Voor oordopjes kunnen studenten terecht bij de drogist in de stationspassage en bij Kruidvat in winkelcentrum Helftheuvel’, laat crisismanager Ron ten Kortenaar weten. Een reactie met een knipoog. Niettemin zal er deze week genoeg overlast zijn. Vandaag wordt in Den Bosch namelijk begonnen met het betere sloopwerk. De achtermuren van de C- en D-lob worden losgezaagd.  

IJskoud

De hinder blijft volgens Ten Kortenaar beperkt tot geluidsoverlast: ‘Misschien dat er in de C- en D-gang wat meer stof komt dan gebruikelijk, maar dit zal niet door de rest van het gebouw waaien. Studenten hoeven ook niet bang te zijn dat het ijskoud wordt, want alle verwarmingsssytemen blijven gewoon in werking.’

Docenten die door het lawaai hun college in rook zien opgaan, kunnen het beste verhuizen naar een ander lokaal. Wel wil Ten Kortenaar benadrukken dat medewerkers niet op eigen houtje op zoek moeten gaan naar lesruimte: ‘Dan kan RET (Roosters en Tentaminering, red.) haar werk niet meer doen. Overleg dus eerst met hen.’

Infolijn Nieuwbouw

Speciaal voor de werkzaamheden is er een telefoonlijn in het leven geroepen. Studenten en medewerkers kunnen hun klachten doorbellen naar de Infolijn Nieuwbouw 06-42596225. Heb je nog vragen over de verbouwing in Den Bosch dan kun je per e-mail terecht bij nieuwbouw@avans.nl. [CT]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Spektakel bij start Bossche bouw 1-12-2010

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?