Terug naar overzicht

Te waar om mooi te zijn in Den Bosch

De studenten tonen daar in aanloop naar hun eindexamen van 5 tot en met 13 februari hun nieuwste werken.

Het gaat om: Jef Bas, Remco Bens, Hinde Chaatouf, Leela Deretta, Kay Freimund, Nadja van der Griendt, Koen van der Heijden, Tim Hoefnagels, Thera Kasius, Robert Lombarts, Charlotte Louen, Merel Maslowski, Jasmin Moeller, Dinthe Nout, Yorick Poortvliet, Annemiek Ramaer, Joleen Ruesink, Caroline Sederel, Diego Sindbert, Nico Thöne, Annemarie Verheijden, Marieke Verlangen, Michelle Willemsen en Marthe Zink.

Opening

De expositie wordt op zaterdag 5 februari om 16.00 uur geopend. Docent Margriet Kemper houdt een openingstoespraak. Het CBK is open van donderdag tot en met zondag, van 13.00 tot 17.00 uur en is te vinden aan de Boschdijkstraat 104 in Den Bosch. [MG]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?