Terug naar overzicht

CMD feest zit wel snor

De naam van het feest zegt het al. Zonder snor kom je donderdag 17 maart Teverne Den Oetel niet binnen. Het café, tegenover de Sint Jan, opent alleen de deuren voor studenten met een strak gecoiffuurde moustache. Om 1,50 euro voor je consumpties af te kunnen rekenen zul je uiteraard een zo creatief mogelijke snor in elkaar moeten zien te draaien.

Snorrenpas

Bezoekers van het feest moeten bovendien in het bezit zijn van een snorrenpas. Deze toegangskaart kun je deze week bemachtigen in het souterrain op Avans in Den Bosch. Plaats van verkoop is lokaal AS06a. Dinsdag tot en met donderdag tussen 13.00 en 14.00 uur tik je voor een snorrenpas 2,50 euro af. Meer info over het Snorren Festijn vind je op cmdsnorren.nl. [CT]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?