Terug naar overzicht

‘Het belang van de studenten voorop’

Wat studeer je en hoeveelste jaars ben je?

‘Ik ben tweedejaars Pabo-student.’

Waarom wil je lid blijven van de Avans Hogeschool Medezeggenschapsraad?

‘De afgelopen maanden heb ik al echt een beeld gekregen van de organisatie van Avans. Daar heb ik veel van geleerd. En zoals ik een paar maanden geleden al heb gezegd, ben ik kritisch tegenover de plannen die je krijgt voorgelegd bij de AMR.’ 

Heb je ervaring met medezeggenschap?

‘Ik zit al sinds november in de AMR, dus ik begin een beetje ervaring te krijgen. Nog steeds is medezeggenschap soms erg moeilijk en het duurt lang voordat je doorkrijgt hoe het in zijn werk gaat op Avans.’ 

Wat wil jij als studentlid aanpakken?

‘Zoals ik al aangaf in november heb ik veel punten in mijn hoofd die verbeterd kunnen worden op het Avans. Ik hoop zoveel mogelijk punten te kunnen realiseren, maar ik besef ook dat dat tijd kost.Ik wil me graag inzetten voor meer faciliteiten voor studenten, betere roostering, meer contacturen en meer interactie tussen student en docent in positieve zin. Daarnaast kunnen studenten altijd contact met mij opnemen over onderwerpen die voor verbetering vatbaar zijn.’ 

Waarom moeten studenten op jou stemmen?

‘Ik laat mijn mening horen, maar luister ook naar andere mensen. Ik wil graag verschillende onderwerpen van verschillende kanten bekijken en stel me dus open, maar kritisch op. Ik handel doelgericht en stel daarbij het belang van jullie studenten voorop!’ [SW]

Zie ook het eerder verschenen artikel:

Tim Zijlstra: 'Zorgen voor extra contacturen' 28-03-2011

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?