Terug naar overzicht

Masterclass over huiselijk geweld

Tijdens drie conferenties van twee dagen delen experts op het gebied van huiselijk geweld, uit binnen- en buitenland, hun kennis met de deelnemers. De eerste tweedaagse conferentie is op 16 en 17 mei, de tweede op 20 en 21 juni en de derde op 1 en 2 september.

Lector

Voorafgaand aan deze drie bijeenkomsten is er een kennismakingsbijeenkomst en in november is er nog een slotconferentie. Avanslector Sietske Dijkstra en Hans Janssen, zelfstandig trainer en adviseur op het terrein van huiselijk geweld, begeleiden de masterclass.

Deelname aan de masterclass kost 3.500 euro, dat is inclusief studiemateriaal en hotelkosten. Er kunnen maximaal vijftien tot twintig mensen deelnemen. Aanmelden kan nog tot 10 maart door te mailen naar mj.schreurs-vandijk@avans.nl. [LJ]

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?